Nisse och livet på isen

Igår var vi ute en stund med Sofia och Robert nere vid isen, mjölkchoklad och macka. Så där mysigt som det bara kan vara när man får fika ute!
Nisse var tillräckligt intresserad av oss (och mackorna) för att hålla sig från att springa ut på isen efter alla människor (och hundar) som var där.


MEN i morse då gick det inte lika bra. På väg upp från isen störtade Nisse iväg efter en chiwawa och jag blev vansinnigt rädd för att han skulle trampa på den. Hur jag än ropade på honom så hörde han inte...........hundägaren är alldeles säkert urförbannad på OSS nu och med rätta för hon blev säkert ännu räddare än vad jag blev.
Adrenalinet pumpade och när Nisse slutligen kom bröt jag ihop honom och så morra jag!!! Jag undrar vad han fick för uppfattning om mig just då???

Värst vad det var segt??

Jag har sackat efter mycket när det gäller att skriva på bloggen? Har nu en längre tid varit upptagen av både facebook och pensionätet där det pågått en diskussion om vilken av sajterna som är spänstigast och jag har kommit fram till att facebook håller! Men det har varit SÅ roligt att knyta nya kontakter på pensionätet, många har jag knutit an till på facebook också.

Igår var Nisse deprimerad (stackarn).....han fick inte träffa en enda av sina kompisar. Det var ett förskräckligt folkliv på isen igår, kommunens isevenmang med skridskotävling, skidåkare, hundspann, 3-rätters middag i 2 stora kåtor och en massa annat så vi gick aldrig ut på isen under dagen, såg bara på från gångvägen och Nisse kunde inte förstå varför inte han fick delta i folkfesten??

Men nu på morgonen fick han ÄNTLIGEN träffa sina jyckekompisar. Vi var ute 2tim promenerade, pratade, lekte och njöt!


1 mars och äntligen är det måndag...

Jag tycker inte om söndagar?? vet inte varför det blivit så, tycker bara att det är mesiga dagar!
Det borde ju inte vara så för mig, jag kan väl bestämma mig för att alla dagar är MÅNDAGAR!!
Idag har jag tagit fram en stor låda med gamla foton (huller om buller) Har sorterat lite men blev sedan helt fast, hittade nämligen foton på Fanny när hon var valp (puss, puss, puss)
Sofias foton från Grans Naturbruksskola, griskultingar, lamm och kalvar och så förståss alla foton av lill-Sofia som åker skidor, firar jul, har födelsedagskalas, badar, plockar trädgårdshallon osv osv osv
Jag borde ha kommit på att ta fram den här lådan igår:)

Nu har jag nyss vräkt ned alla foton i lådan igen!

Ska snart ta en sväng förbi Sofia med en vädringsställning.

I morse gick jag och Nisse som vanligt ut på promenad men valde att gå gångvägen. Gick ned på isen en stund men där var det så mycket snö, banan oplogad och inga färska skoterspår. Pulsade mig upp igen och kom sent omsider hem, dyngsur av svett! Så går det när man är för välklädd!!

  ..................OCH Nisse är nu 9mån.....................



RSS 2.0