Rätt ska vara rätt :) Otto har 8 kusiner...

Otto Einar Ekman är den senaste i kusinskaran
Julia 1998
Emelie 2001
Tilda 2005
Viktor 2006
Irma 2009
Alice 2011
Villy 2011
Harry 2011
En alldeles utomordentligt bra mix av pojkar och flickor........  

Onsdag 22 augusti 2012

Lilla älskade barn ♥♥
Nu ler Otto ♥
Vilket hjärta smälter inte då:)
Han är en riktig liten gossegris som har upptäckt att han själv kan göra små kluckande ljud..det är väl att ta i att säga att han skrattar högt men med lite god vilja så kan man tolka hans ljudträning som skratt....
Tiden går fort, det händer mycket och jag tycker att han ser så "vuxen" ut när han fokuserar blicken och hur nöjd han blir när han ser något som är bekant...lampa t.ex ...han känner nog igen mormor också har jag bestämt:)
 
Vi, damerna i hundklubben, pratade om barnbarn i morse och blev rätt ense om att begreppet "livets efterrätt" är för tamt och uttjatat. Ett barnbarn är SÅ MYCKET MER!!!   En alldeles ny liten människa ♥
Birgitta sa: det är som om världen stannar när jag blir sittande och bara tittar på hur Rut snart 1år äter själv, hur slaskigt det än blir så kan jag inte se mig mätt på henne och förundras över att hon redan blivit så stor  och kan själv:)  
 
 
 
 

Måndag 13 augusti 2012

Skulle ha kunnat vara i Klippen NU!!! men valde att inte åka eftersom kantarellerna ine kommit än...
Har nyss fått rapport om Klippen/Hemavan/kantareller och det var klokt att vänta med besöket till i v36  "hon med kanarellnäsan" säger att de kommer om 3v  de få man kan hitta nu är nästan förtorkade ....... en förutsättning är alltså att det får komma regn, så hoppas, hoppas på det......
 Liten blåbärsberättelse istället:)
I lördags plockade Inga-Märta och jag var sin 10l blåbär på Vallsberget. En härlig dag med fika, småprat och en hänförande utsikt över Svensbyfjärden. Det är en fröjd att få vara ute i skogen och sedan komma hem med de fina, nyttiga blå!
 
                         ♥      OTTO      ♥      OTTO      ♥
Otto är också ett blåbär!!  .... men inte vilket som helst  han är den nyttigaste glädjespridaren ♥
Fast och fin i hullet, snäll gosse som äter, sover och växer så det knakar. Spanar nyfiket på sin omgivning, ler så smått ibland och ibland ropar han högt när han är upprörd.
HAN ÄR SÅ DUKTIG!!
OTTO ÄR MORMORS ÖGONSTEN ♥
 
Ögonsten är egentligen ett lustigt ord för älskling, juvel och skatt.....används inte så ofta ... men det är fint, mycket fint!

Kollar om kon är kvar........

På förmiddagen skrev jag ett inlägg med bilder och när jag tryckte på Publiser så kom det upp en bild med texten:
Nu har kon varit inne på domänen!!
???????
Allt jag skrev var försvunnet...hmm ......uppätet av kon?
Ska det upprepas nu?

Måndag 13 augusti 2012

Längtar till Klippen!!! Skulle ju ha kunnat vara där NU....men eftersom det tycks vara dåligt med kantareller har jag valt att åka v36 istället och hoppas att det hinner regna där så att de små gulingarna vill poppa upp...
 
Tar en liten blåbärsberättelse istället...
I lördags var jag och Inga-Märta till Vallsberget, vi behövde inte gå långt för att hitta hur mycket som helst på ett ganska avgränsat område. Vi fick med oss var sin 10-litershink fylld med de blå, nyttiga godingarna:)   Använde kvällen till att rensa, portionera och frysa in.
Det är en fröjd att plocka bär, sätta sig ned på en mossig sten med sin fikakorg, småprata och njuta av utsikten över Svensbyfjärden. En härlig dag alltså!!
    OTTO     ♥      OTTO     ♥     OTTO     ♥     OTTO     ♥     OTTO
Han är också ett riktigt blåbär....en nyttig liten goding :)
Fast och fin i hullet, jobbar mycket med att registrera omvärlden, sover, äter, växer ..... ibland ler han och ibland ropar han  riktigt högt om han blir upprörd....ojojoj så DUKTIG HAN ÄR !!
Otto är mormors ögonsten ♥
 
 
 
 

RSS 2.0