Juldagen 2013

Vilken mysig julafton jag hade!! Sofia Robert och Otto var här på julaftonslunch och Otto fick väl lite tid att äta mat och dricka julmust innan han behövde en "lekpaus" med mormors snäckor :) Han plockar alltid fram dem för att koka "snäcksoppa" eller bara placera om dem lite ... sedan dags för dessert, lingonpannacotta, det tyckte han var nam nam
Vi delade också julklappar. Jag fick en jättefin tavla med Tomas DiLeva som Robert målat. Ojojoj så glad jag blev! Robert är en fantastiskt skicklig porträttkonstnär !!!!!!!
Jag hade köpt en radiostyrd Volvo till Otto som säkert pappa Robert är mer road av just nu .... Otto blev så nöjd med boken Per Olsson har en bonnagård. Otto är en sann djurvän, särskilt kor :)
och kattor När mina julgäster åkt diskade jag undan, tog jag en promenad med Nisse i -14 vindstilla och vackert. När det senare på kvällen var dags för ny tur med Nisse då var det inte lika mysigt. Blåst och snöblandat regn !!! Idag är det riktigt äckligt ute..varmt, slaskigt, halt. Om jag fick önska så skulle det aldrig vara plusgrader i dec-jan-feb först i mars skulle solen få börja värma lite. Ja, så är det för mig !!

RSS 2.0