Min älskling!!!!!

Han är min "livförsäkring" han är tålig mild och god, han tycker om all människor-hundar-katter och han litar på mig!!!

Jag slutar aldrig förundras över hur mycket en hund kan stå ut med!!
Vår Fanny " Bästa vännen Berner Sennen" klarade av både förstorad inflammerad livmoder och hjärnhinneinflammation utan att gnälla i onödan...nej hon ställde upp, men tumörer på lungorna blev för mycket......ojojoj nu börjar jag gråta
.......Fanny!!!!!

.....och nu har Nils August gått med öroninflammation säkert flera veckor( kanske mycket längre???) utan att klaga.
Jag har kört med öronrens ibland och visst har jag tyckt att det var mycket  gegg i öronen men inte funderat mer på det...ibland har han luktat skunk men jag har då trott att det kommer från munnen och att han satt i sig nått snusk.



Nisse, nu ska jag ge dig all den uppmärksamhet som du är värd! Sköta om dig med medicinering och mycket mycket mycket  kärlek.


Onsdag 18 maj

Packar, packar ........... funderar, funderar ........... bär kartonger och laddar garaget med de som jag ska ta med, resten ska till KUPAN eller sopstationen.
Igår var jag på hugget (en stund) lastade bilen proppful med det som ska slängas. Klar att åka iväg då var bilen STENDÖD ............ hur i f-n kan den ha stått och dött "på egen hand"???? Ringde Alvar på AutoCar och han skickade en mekaniker som kunde konstatera att bilen inte fick någon ström till startmotorn. Han kopplade ström dirket från batteriet  och så körde jag den till AutoCar. Där är den nu, fullastad med skräp.
Avvaktar besked under dagen om hur de löst problemet.......fasar för att det ska kosta skjortan!!!!

När jag lugnat ner mig, legat en stund på varm vetekudde (bröstryggen hade fått kramp??) så kom jag på att jag nog skulle ge mig på den andra döingen...gräsklipparen. Lyckades med list och styrka skruva loss kåpan, öppnade förgasaren och gav den en rejäl sup.....och tro det eller ej DEN STARTADE.
I rena glädjeyran klippte jag på gavelsidan trots att gräset var vått efter dagens regn.
Det gäller att ta vara på alla glädjestunder:)

Nu är klockan snart 08.00 och Nisse står och trampar, gnyr och väntar på att vi ÄNTLIGEN ska gå ut så att han får träffa sina kompisar.

RSS 2.0