Dagarna flyger iväg...

Konstaterar att det idag är sista oktober och att tiden rusar fram.
Det är bara drygt 5mån kvar till min sista arbetsdag (på jobbet)! Hoppas att jag har många fler arbetsdagar kvar förståss.!
Hörde på radion att kroppsarbete, vedhuggning bl.a stärker kroppen och minskar risken för bröstcanser. Ja, det har jag alltid vetat,  att fysisk belastning på kroppen bara är av godo, men man ska ju inte slita sönder den för den skull!
I helgen ska jag plocka fram några lådor som innehåller "bra-att-ha-saker" som jag nu inser att jag inte alls kommer att ha någon användning för. Det handlar om att rensa bort.
Sofia åker till Michael i Birmingham idag. På lördag blir det London och konsert på Wembley Stadium med Lee Evans.
Det känns tryggt för en mamma att se att kärleken håller i sig,  för Michael verkar vara en ytterst uppvaktande, charmig och social ung man!.......men jag ska ju inte lägga mig i !!!!
Jag ska jobba fm idag så det är väl bäst att snart ge sig iväg.

Labrador Retriver.....

Vilken goding...........

Onsdag, torsdag,fredag, lördag....

Onsdag 15/10 då var det Sofias födelsedag med kaffe på säng, uppvaktning 08.00 och på kvällen kom kompisarna till tårtkalas.
Torsdag 16/10 hade jag flexledig dag. Besiktning av Forden kl 09.10 = OK  och sedan använde jag resten av dagen till att förbereda en smörgåstårta. Hade hittet ett recept där jag också skulle baka brödet men det blev då långt ifrån lyckat för när det blev klart så var det som ett jättestort knäckebröd??!!....iväg till affären och köpte franska....
Fredag 17/10 jobbade till 15.00...hem och gjorde sista "piffet" med smörgåstårtan och kl 17.00 kom släkten. Vi hade en trivsam kväll med uppvaktning. Sofia var nöjd och glad och Viktor var hur charmig som helst, åt och skålade med alla.
Lördag 18/10  till IKEA i Haparanda med arbetskamraterna. Vi hade hyrt buss. Kom hem 18.00 efter en shoppingresa som väl inte innebar så stora utsvävningar men jag kom hem med varor från Alko i Torneå, badhanddukar från IKEA och lite choklad från Candy World. Nöjd med att inte ha frestats att köpa sån´t smått och gott som kan vara bra att ha bara för att det är så billigt!

Dagarna går SÅ fort, nu är det bara 6mån kvar till sista arbetsdag.....det känns pirrigt och härligt, nu när jag börjat lära mig att "gå sakta"

15 oktober 1986 för 22år sedan........

Då var det också en underbar dag.
Sol,  vackra höstfärger och en ny världsmedborgare kom.......min älskling

Anna Sofia, min lilla lilla vän
du lyser liksom solen uppå himmelen

Jag är så lyckligt lottad som har en sådan dotter!


Magisk lördagsmusik.....

framförd av Maria Bakalova och Lars Sjöstedt, lördag fm i Stadskyrkan. En musik med nerv i. Hon hanterar sin violin på ett fantastiskt sätt, Lotus Land av Cyril Scott/Fritz Kreisler gjorde mig så tagen så jag tror att jag slutade andas ett tag!!??
Efter konserten gick jag till stan och gjorde lite inköp, fortfarande uppfylld av den känsla som musikupplevelsen gett mig. Underbart!.
Idag ska jag vinterrusta altanen och försöka stöka undan i garaget så att jag får plats med bilen.


RSS 2.0